Herreklip

Vi hos Salon M er dedikerede til at give herreklip af højeste kaliber. Hvis du derfor er på udkig efter det perfekte herreklip, og søger en frisørsalon der byder på en bred vifte af behandlinger, vil vi mene vi er et match. 

Er det på tide til et herreklip?

Da mænd typisk har kortere hår, vil man også hurtigere bemærke at et nyt herreklip kan være tiltrængt. Hvis du vil bevare en frisk frisure, kan man som tommelfingerregel anbefale at få en klipning hver 6-8 uge, for at opretholde en velplejet frisure og holde håret sundt. Dette kommer selvfølgelig an på forskellige ting, blandt andet din egen hårvækst og længden på dit hår. 

Vi byder på et unikt herreklip

Mennesker er forskellige, og moden skifter. Dette er ting vi er udmærket klar over, derfor vil du opleve en skræddersyet behandling der er tilpasset dig, når du kommer ind i Salon M efter en herreklip.

Vi tager højde for længden på dit hår, uanset om du har kort hår, mellemlangt hår, eller langt hår. Vi er samtidig på forkant med de nyeste hårtrends til mænd, og vil mere end gerne byde på rådgivning og sparring, skulle du være interesseret i det. Samtidig tilbyder vi et stort sortiment af behandlinger, så vi sikrer dig at du kan få det herreklip du ønsker.

Personligt herreklip 

Vores mål er ikke bare at klippe dit hår, men også at hjælpe dig med at finde den rette frisurer, der på bedste vis fremhæver din stil, din ansigtsform og din hårtype. Vores frisører sørger altid for at være opdateret med de seneste trends inden for herrefrisurer, og bruger den viden, vores teknikker og erfaring, til at både at byde på rådgivning og style dit hår. Uanset om du foretrækker et klassisk klip, eller en moderne og frisk frisurer kan vi behandle dig.  

Tre gode grunde, til hvorfor du skal vælge Salon M

 1. Ekspertise som ikke bare frisør, men også herrefrisør:
  Vores team er ikke bare rare og byder på en hyggelig atmosfære i salonen, men har også stor erfaring inden for styling og klipning til mænd. Vi forstår os på at finde den rette stil, der passer til din udstråling, personlighed og ansigtsform.
   
 2. Fokus på kvalitet:
  Hos Salon M går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi anvender også premium produkter, for at sikre det rette finish og styling. Samtidig opkvalificerer vi os løbende, for at være på forkant med de nyeste teknikker.
   
 3. Omhyggelig rådgivning:
  Vores frisører lytter opmærksomt til dine ønsker og behov. Vi vil samtidig tilbyde sparring og rådgivning ift. forskellige stilarter og frisurer, skulle du ønske dette. 
   
Herreklip Pris
Hovedbundsmassage herre 125,-
Herre - Vask, Klip, Sæt 440,-
Pensionist Mandag til Torsdag kl:9-13 400,-
Studie herreklip 405,-
Teenage Drengeklip 12-15 År 380,-
Ret af kanterne herre 135,-
Herreklip + hovedbundsmassage 565,-
Maskine Klip 270,-
Herre hel farvning 445,-
Herre kam reflekser 360,-
Permanent herre + klip 910,-
Trim skæg 130,-

Kontakt os i dag

Lyder vi som det rette match for dig, kan du enten booke tid hos os via vores bookingportal, eller også kan du kontakte os direkte, og så hører vi gerne fra dig. Ring til os på 48 17 10 09, eller skriv en mail til os på salon.m-allerod@hairtools.dk , så kan besvare alle dine spørgsmål.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.