Dameklip i Allerød

Hos Salon M byder vi på professionelle frisørydelser, med fokus på kvalitet og tilpasset løsninger der passer lige præcis til dig. Hvis du er på udkig efter et stilfuld og flot dameklip i Allerød, er du velkommen i vores salon.

Vi er eksperter når det kommer til dameklip, hvilket vi kan dokumentere med mange års erfaring, og en lang række af tilfredse kunder, og dette gælder især når det kommer til at skabe smukke og flatterende frisurer. Om det er et klassisk snit, stilfuldt look, eller en moderne klipning du er på udkig efter, stræber vi altid efter at kunne tilbyde det hele, så du har en masse stilarter at vælge imellem, som samtidig nemt kan tilpasses dig, så de passer til lige præcis din ansigtsform, dine præferencer, og din hårtype. 

Book tid online i dag

Vores dameklip i Allerød starter altid med god behandling

Hos Salon M vil du opleve ægte forkælelse, når du kommer ind til et dameklip i Allerød. I forbindelse vil du som minimum altid kunne gå herfra med hårvask, føntørring, og styling af dit hår efterfølgende, og så vil du desuden blive budt på noget lækkert at drikke, og eventuelt en god snak, skulle du være interesseret i det. Der vil altid i forbindelse med dit dameklip være mulighed for andre behandlinger, om det er hårkur, glatning og farvebehandling, er kun op til dig, og hvad du har behov for. 

Dameklip til alle hårtyper

Hår kan komme i mange forskellige slags former, typer og størrelser, dette er vi selvfølgelig forberedt til, og byder dig velkommen uanset hvilken hårtype du har. Hos Salon M har vi de nødvendige redskaber og samtidig et flink og erfaren personale, der er klar til at tilbyde dameklip og behandle dit hår, uanset om det er fint, krøllet, tykt eller tyndt. Vi tror på at skønhed kommer i mangfoldighed, og vores dygtige frisører er dedikerede til at hjælpe dig, med at få det bedste ud af dit hår. 

Har du fint og tyndt hår, kan det måske være du er på udkig efter at få dit hår stylet og klippet så det passer med dét, eller måske ønsker du en klipning der kan give dig mere volumen og fylde. Måske har du krøllet hår, og ønsker at dine naturlige krøller fremhæves. Eller måske har du hår der er tykt hår, og ønsker at det tyndes ud så det bliver mere håndterbart og nemmere at style. Uanset hvilken hårtype du har, kan du få dit dameklip i Allerød her. 

Book en tid i dag

Er du interesseret i en dameklip hos os ved Salon M, kan du nederst på siden få skabt et større overblik, over hvad vi kan tilbyde dig. Lyder det som noget for dig, kan du hurtigt og nemt booke tid via vores online booking system.

Hvis du i stedet foretrække en lidt mere personlig tilgang, eller hvis du helt simpelt bare har nogle spørgsmål angående vores ydelser, er du altid velkommen til at give et kald til os på 48 17 10 09, eller skrive en mail til os på salon.m-allerod@hairtools.dk . Vi ser frem til at tage godt imod dig!

Dameklip Pris
Dame vask klip og føn 595,-
Dame vask klip føn og hårkur 780,-
Vask og sæt kort hår 390,-
Pandehår 135,-

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.