Permanente krøller i Allerød

Søger du efter mere volumen i dit hår, eller er du endda måske en smule træt af fladt hår, kan det godt være at permanente krøller kan være løsningen. Med en permanent kan du forvandle dit look fuldstændigt, og du kan i samarbejde med os hos Salon M, selv bestemme omfanget af behandlingen. Uanset om du er mand eller kvinde, kan vi hjælpe dig med at få dit ønskede look med en permanent.  

Book tid online i dag

Hvad er permanente krøller?

Permanente krøller, også kaldet en permanent, er en behandling der giver dig mere volumen i håret, og som ordet antyder, giver dig krøller. Ved behandlingen bliver håret rullet op med hårcurlere, og kan laves i forskellige størrelser, alt efter hvor stort omfang du ønsker effekten skal have på dit hår, det vil altså sige mængden af volumen og størrelsen af krøller. 

Selve holdbarheden kan man aldrig sige med sikkerhed, derfor vil vi heller ikke garantere dig med sikkerhed, hvor lang tid de holder. Holdbarheden på permanente krøller er individuel og kommer meget ofte an på din hårtype, men på almindeligvis kan du få gavn af dem imellem 2-4 måneder.

De rigtige permanente krøller til dig

Du vil med vores permanente krøller i Allerød få en fantastisk tilføjelse af lethed og fyldighed til dit hår. Overvejer du at få lavet krøller i dit hår, er det samtidig vigtigt at være forberedt på de forskellige typer du kan vælge imellem. Du kan få lavet et hav af forskellige typer, der hver har sin udseende og fyldighed.

For eksempel er der spiralkrøller, som er lidt stramme og defineret i dets udseende, bølgekrøller som er en tilføjelse af volumen er mere subtilt og ser naturligt ud, eller endda krøller med forskellige størrelser, der skaber en dynamisk og unik stil. Uanset dine præferencer vil vi gerne hjælpe dig, søger du råd i hvad der måske kunne passe dig, hjælper vi dig også gerne. 

Tænk blandt andet over din ansigtsform, da visse typer af permanente krøller kan fremhæve forskellige ansigtsformer bedre end andre. Din personlighed spiller også en rolle, da vi mener at en frisure er en fantastisk måde at afspejle din stil og personlighed. 

Skal Salon M stå for dine permanente krøller?

Hos os kan du ikke kun forvente at vi yder en bred palette af behandlinger, men at vi også gør en dyd ud af at gøre det ordentligt, heriblandt når vi laver en permanent. Vi har mange kunder fra Allerød og nærområder som Hillerød og Farum
Vi tilbyder blandt andet: 

 • Erfaring
  Vi har et team af erfarne og dygtige frisører. Du kan være sikker på at være i trygge hænder, når du besøger vores salon.
   
 • Rådgivning
  Vi tilbyder altid en god snak, uanset hvilken behandling du er interesseret i. Er du måske i tvivl om permanente krøller passer til dig, vil vi altid tilbyde personlig rådgivning.
   
 • Personlig tilpasning
  Vi prøver på bedste vis altid at skræddersy vores behandling til dine individuelle ønsker og behov, da vores holdning er, at hver kunde er unik. Dette vil i dette tilfælde især komme i udtryk af mængden af volumen, og størrelsen af krøllerne du ønsker.

Book en tid i dag til permanente krøller i Allerød

Hvis vores permanente krøller i Allerød lyder som lige noget for dig, skal du endelig ikke tøve med at booke en tid via vores online booking system. Hvis du har nogle former for spørgsmål, skal du heller ikke være bange for at tage en snak med os, da vi med glæde vil besvare alle dine spørgsmål. Du kan ringe til os på 48 17 10 09, eller skrive en mail til os på salon.m-allerod@hairtools.dk, og så vil vi stå til rådighed.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.