Lyse striber i Allerød

Er du på udkig efter smukke og naturlige lyse striber i håret? Hos Salon M byder vi blandt andet på hårfarvning og kan lave lyse striber i Allerød til dig, uanset om det er lyse striber i mørkt hår, eller om du ønsker diskrete striber til din naturlige hårfarve. 

Book tid online i dag

Er lyse striber behandlingen til dig?

Ved vores behandling af lyse striber i Allerød til dit hår, involverer det en proces af skånsom afblegning af udvalgte sektioner af håre, for at skabe en lys farvetone. Hos Salon M finder du dygtige frisører, der er erfarne i at udføre denne teknik med omhu, så du både får dit ønskede resultat, og skåner dit hår mest muligt. 

Der findes forskellige metoder til farvning af hår, og skabe en lys farvetone, derfor handler det lige om at finde ud af, hvilken er den rette til dig. Fx findes muligheden for reflekser og balayage samtidig, der begge kan minde om lyse striber. Lyse striber og reflekser er begge metoder til at tilføje dimension og skrue op for lysstyrken i dit hår. Med striber får du en mere omfattende farvningsproces, hvor større sektioner af håret bliver behandlet, hvilket skaber mere synlige kontraster. Reflekser er derimod mere subtilt, og involverer mindre sektioner af håret. 

Hvad så med balayage og striber? Mens lyse striber er en metode der tilføjer lysere farver til håret, er balayage en mere subtil og naturlig tilgang. Balayage minder meget om striber, men her er der tale om en teknik hvor farven påføres i  tynde strøg langs håret, for at skabe et blødere og nærmest solkysset udseende til dit hår. Overgangen med den lyse farve med balayage er derfor mere flydende og subtil, hvor striber derimod skaber en mere markant kontrast. 

Er Salon M de rette til dine lyse striber i Allerød?

 • Kvalitet:
  Vi kan selvsikkert sige, at vi altid levere høj kvalitet til alle vores behandlinger, inklusiv hvis du vil have lavet lyse striber i Allerød hos os. Vores erfarne team har stor ekspertise indenfor hårfarvning, og sørger for at du får det resultat du efterspørger.
 • Personlig tilgang:
  Vi har fuld forståelse for, at hver kunde ikke er den samme, og har derfor brug for en unik tilgang. Derfor tilpasser vi vores behandlinger efter lige præcis dine ønsker.
   
 • Føl dig hjemme hos os:
  Vi er altid klar på en sludder, og du vil altid føle dig godt tilpas når du besøger Salon M, og vil gøre vores bedste for at forkæle dig. Hvis du ønsker en behandling i stilhed og ro, respekterer vi også det.

Lyder dette som noget for dig, kan du nemt lave en bookning online via vores booking portal. Skulle du have nogle spørgsmål, eller foretrække at booke igennem os personligt, er du altid velkommen til at ringe til os på 48 17 10 09, eller skrive en mail til os på salon.m-allerod@hairtools.dk.
 

Striber Pris
Striber over skilning og enkelte i siderne. + føn 695,-
Striber i bund Fra 955,-
Striber i kort hår 930,-
Striber i mellemlangt hår 1325,-
Striber i langt hår 1480,-
Babylight Pris
Babylight striber i top / sider 1150,-
Babylight striber i bund, max 3 cm 1695,-
Babylight striber i mellem langt hår 1895,-
Babylight striber i langt hår 2095,-

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.