Hårfarvning i Allerød

Skal du have farvet håret? Uanset om du drømmer om en opfriskning af udgroningerne eller en større forandring i håret, kan vi hjælpe dig. 

Hos Salon M i Allerød står vi klar til at puste nyt liv i dit hår. Vi farver dit hår efter dine ønsker, uanset om du ønsker helfarvning, reflekser, babylights, balayage eller noget helt femte, så står vi klar med en kvalitetsbehandling til dit hår.

Vi har mange års erfaring i både klipning og farvning af hår, og sørger altid for at være opdateret med nyeste metoder, teknikker og produkter, så du er sikret et resultat i højeste kvalitet. Vi har nemlig stor fokus på høj kvalitet, og anvender derfor kun de bedste frisører og produkter i vores salon.

Book en tid

Hårfarvning der giver et nyt personligt look

Når håret skal farves, findes der et utal af skønne farver at vælge imellem. Vi står klar med hele paletten, og rådgiver gerne om hvilken farve der vil passe til dig. Vi kigger især på dine øjne og hudfarve for at vurdere, hvilken hårfarve der vil fremhæve din naturlige skønhed.

Uanset om du er til det naturlige look, eller et mere farverigt eller kunstnerisk udtryk, så hjælper vi med ideer, inspiration og en god løsning, der passer til det look du drømmer om.

Er du i tvivl om hvad du skal have lavet, eller hvilke nuancer der passer bedst til dig? Så hjælper vi med professionel rådgivning og vejledning. ;

Book en tid til farvning af hår allerede i dag

Hos Salon M I Allerød, står vi klar til at give dit hår et frisk pust, med en hårfarvning efter dine ønsker. I vores salon gør vi vores bedste for, at du føler dig tryg og godt tilrette, imens vi giver dit hår den bedste behandling.

Book en tid her eller ring til os på telefon 48 17 10 09

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.