Børneklip i Allerød

Hos Salon M byder vi ikke kun på standardbehandlinger af herre- og dameklip, men tilbyder også børneklip. Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst børnefrisør, kan vi med glæde også stå for dette. 

Børneklip i Allerød med god atmosfære 

Alt efter hvilken alder der er tale om, kan det af og til være en udfordring at få børn til at føle sig trygge under en klipning. Derfor har vi fokus på ikke bare at tilbyde børneklip, men at skabe et trygt rum, hvor dit barn kan føle sig godt tilpas. Vi byder derfor på børneklip i Allerød, hvor der kan ses tegnefilm mens man bliver klippet.
Imens børnene venter, har vi sørget for at der er rig mulighed for at tegne en tegning eller lege med legetøj. Derudover kan de også blive budt på saftevand eller en varm kakao. 

Book tid online i dag

Børneklip med sikkerhed og komfort

Hos Salon M sætter vi komfort i højsædet. Vores dygtige frisører er meget erfarne, børneklip er derfor ikke en ny ydelse i deres repertoire. Vi er opmærksomme på dit barns behov, og sørger for at klipningen er i højeste kvalitet, og under trygge rammer. Skulle du have brug for at der bliver taget højde for særlige behov, vil vi endelig gerne høre fra dig, så vi kan skabe den bedst mulige behandling.

  • Børneklip er uden hårvask.
  • Vær opmærksom på lus inden besøg i salonen.
Børneklip Pris
Børneklip 0 - 9 år 385,-
Børneklip 0 - 11 år (kun hos vores 4 års elev) 280,-

Kontakt os i dag 

Lyder Salon M tiltalende som den rette børnefrisør til dig og dit barn, er hører vi altid meget gerne fra dig. Kontakt os på telefon 48 17 10 09, eller send os en mail på salon.m-allerod@hairtools.dk , så står vores dygtige og venlige frisører klar til at besvare dine spørgsmål.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.