Balayage i Allerød

Ønsker du en smuk og naturlig farve i dit hår, der skaber overgang og smukke kontraster? Så kan det være at balayage er den rette behandling til dig. Hos Salon M tilbyder vi enestående behandlinger af balayage i Allerød, så du kan få smukke toner i dit hår, uanset om dit hår er mørkt eller lyst, kan vores dygtige frisører skabe det look du er på udkig efter. 

Hos Salon M i Allerød har vi mange års erfaring med klipning og farvning af alle typer hår. Vi er opdateret på nyeste metoder og viden, og står klar til at give dig en kvalitetsbehandling lige efter dine ønsker.

Book tid online i dag

Er balayage den rette behandling til dig?

Når det kommer til farvning af hår, findes der mange forskellige udtryk og metoder, der hver især kan og gør noget specielt. Måske undrer du dig hvad forskellen på balayage og traditionelle striber er. Balayage er en fransk teknik, der betyder ”at stryge”, og bruges som en hårfarvningsteknik. Farven bliver påført med hånden og pensel, i stedet for traditionelle folier. Det medfører at du får en mere naturlig, solkysset og ”beachy” hårfarve, hvor du vil kunne se at farven bevidst ”fader” ud langs dit hår. Modsat skaber striber og reflekser en mere markeret kontrast mellem dine hårfarver.

Balayage kan anvendes i alle hårtyper og -farver, hvor man ønsker at skabe en lysere kontrast.

Balayage teknik

Balayage skiller sig ud fra traditionel farvning af striber og reflekser, da hårfarvningen ved denne teknik foregår i fri hånd. Ved balayage ''maler'' vi hårfarve direkte på håret med bløde og frie penselstrøg.

En af fordelene ved at benytte sig af denne teknik er, at man får et flot og naturligt hår med spil i, men man slipper samtidig også for at få udgroninger.

Hvor lang tid holder balayage?

En af fordelene ved balayage er, at det er en relativt lav vedligeholdelsesfarve. Det varierer meget af person til person i forhold til hvor lang tid farven varer, men du vil typisk opleve at det kan holde mellem 2 og 4 måneder, før det kan blive nødvendigt at få en opfriskning. Det er dog ikke jorden undergang at farven falmer, da farven gradvist blander sig med din naturlige hårvækst, hvilket giver en flot og naturlig udvoksning. 

Balayage pris 

Prisen på at få lavet vores balayage i Allerød er forskelligt alt efter hvor langt og tykt håret er. Derudover afhænger prisen også af, om håret også skal klippes, eller om du ønsker andre behandlinger, som eksempelvis at få ordnet bryn og vipper.

Du kan læse mere om vores priser her.

Balayage Pris
Balayage - mellem hår ( max til kravebenet ) 1795,-
Balayage - langt hår ( fra kravebenet midt på rykken ) 1898,-
Balayage - extra langt hår ( fra midt på rykken ) 2095,-

Få den perfekte balayage Allerød til dit hår med Salon M

 • Vi håndterer alle hårtyper:
  Uanset om dit hår er krøllet, glat, kort, langt, lyst, mørkt eller noget helt andet, kan vores erfarne frisører give dig den behandling du ønsker.
   
 • Høj Kvalitet: 
  Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og bruger kun produkter af høj klasse. Dette sikrer os at du får et flot finish, og du kan gå hjem med den balayage du ønsker, som forbliver smuk og holdbar.
   
 • Personlig tilgang:
  Hos Salon M er vi stolte af at tilbyde en personlig og skræddersyet service til hver enkelt kunde. Vi lytter til dine ønsker og behov og skaber en unik behandling, der passer perfekt til dig. Ligesom altid, tilbyder vi rådgivning og sparring, skulle du ønske dette. 

Er dette den rette behandling til dit hår, kan du nemt og hurtigt booke tid hos os, via vores booking portal. Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 48 17 10 09, eller skrive en mail på salon.m-allerod@hairtools.dk

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.