Trænger du til at der skal ske noget nyt med håret? Så er balayage en rigtig god og kreativ mulighed for, at give dit hår et flot og naturligt look.

Hos Salon M i Allerød har vi mange års erfaring med klipning og farvning af alle typer hår. Vi er opdateret på nyeste metoder og viden, og står klar til at give dig en kvalitetsbehandling lige efter dine ønsker. 

Book en tid 

Hvad er balayage?

Balayage er en hårfarvnings teknik, der oprindeligt stammer fra Frankrig. Direkte oversat fra den franske ordbog, betyder begrebet at ''stryge'' eller at ''feje'', hvilket præcis er hvad man gør, med denne teknik. Teknikken er blevet meget populær i Danmark, da det giver et rigtig flot naturligt hår med spil i. 

Balayage kan anvendes i alle hårtyper og -farver, hvor man ønsker at skabe en lysere kontrast. 

Balayage teknik

Balayage skiller sig ud fra traditionel farvning af striber og reflekser, da hårfarvningen ved denne teknik foregår i fri hånd. Ved balayage ''maler'' vi hårfarve direkte på håret med bløde og frie penselstrøg.

En af fordelene ved at benytte sig af denne teknik er, at man får et flot og naturligt hår med spil i, men man slipper samtidig også for at få udgroninger. 

Balayage pris 

Prisen på at få lavet balayage er forskelligt alt efter hvor langt og tykt håret er. Derudover afhænger prisen også af, om håret også skal klippes, eller om du ønsker andre behandlinger, som eksempelvis at få ordnet bryn og vipper. 

Du kan læse mere om vores priser her

Book en tid til balayage i Allerød allerede i dag 

Drømmer du om at få lavet balayage i dit hår? Eller skal der bare ske noget nyt? Så kontakt os eller book en tid allerede i dag, så hjælper vi dig med at finde en god løsning til dit hår.

Book en tid her eller ring til os på telefon 48 17 10 09